Skip to content

Björnstuga

4 bäddar, 16 ㎡

Våra Björnstugor ligger på rad utefter ena kanten på campingen. Med skogen på baksidan och campingen framför sig.

Varje stuga har en egen altan med sittplats.

Stugan har ett allrum med tre till fem bäddar, uppdelat på en våningssäng med tre våningar  120cm, 90cm  och 80cm. Bädden som är 80 cm är ej fullängd. Här finns även en vikbar madrass på golv på 193 x 62 cm. Det finns ett kök och sittplats för fem personer vid bord.

Stugan har eget badrum med WC och dusch.

 

Dusch Handfat Kokplatta Kyl Micro WC

Städning kan köpas till för 395kr, gäst ansvarar för disk och sopor
(städning för boende som överstiger 4 nätter 695kr)

Lakan o handdukar kan hyras, kontakta receptionen i förväg.

Ej godkänd städning debiteras med 1500 kr

Utcheckning:
Husdjursvänligt
WIFI

Boka online

Aktiviteter

Badplats Sjöbo, hundbadplats

På en mysig stig tar du dig enkelt till Sjöbo badplats som ligger ca 2 km från campingen. Här finns gräsytor och två mindre sandstränder. Här finns även ett av Borås hundbadplatser, så här får du som har hunden med bada tillsammans med din fyrbenta vän. Från badplatsen går en gångbro över till andra sidan vattnet där Almenäs badplats ligger. Här finns bla lekplats, café, toaletter och utedusch.

BORÅS DJURPARK

VÄLKOMMEN TILL DJURENS VÄRLD

I Borås Djurpark finns ca 300 djur som representerar 42 olika arter. Här får människorna en unik möjlighet att uppleva framförallt afrikanska och nordiska djur i natur. Hit kommer familjer för att leka, lära och känna gemenskap med djurens värld. Borås Djurpark är också ett center för artbevarande, biologisk mångfald och forskning

På Borås Djurpark kan du uppleva både Påsk, sommar, Halloween och Jul.

Besök djurparkens hemsida

WILDLIFE CAMP

Lämna husvagnen för en natt?
Avsluta din vistelse i Borås med en natt på Wildlife Camp, på Borås Djurpark, med övernattning vid Savannen!

Har du någonsin drömt om hur det skulle vara att bo mitt ute i vildaste Afrika?
Högt ovanför savannen i Borås Djurpark ligger Wildlife Camp. Längs spångar tar du dig till ditt tält. Här bor du i unika och rymliga tält inspirerade av det vilda Afrika.


Läs mer här

Hop N Pop

Trampolinpark i Borås på 2 500 m2 yta och består av 2 aktivitetszoner. Parken är fylld med aktiviteter som Trampoliner, Cageball, Dodgeball, Ninja Course, Slamdunk, Wall Run och en stor foampit samt avdelning för för barn upp till 5 år. Hårdträning eller barnsliga lekar för hela familjen.

Safaribanan

På campingens Äventyrsområde hittar ni Safaribanan, vår bilbana för de yngre familjemedlemmarna. Här kan de testa sina förarkunskaper och prova våra häftiga bilar. Bilarna startas med poletter som du köper i Äventyrskiosken. Är kiosken stängd, kom förbi oss i butiken så hjälper vi dig.

Shopping – Knalleland

Knalleland ligger på promenadavstånd från campingen och här hittar du närmare 100 butiker! Här finns allt från butiksgallerior, volymhandel och specialbutiker till kaféer, restauranger och dagligvaror. Du kan shoppa det senaste inom mode, elektronik, inredning, verktyg och leksaker.

Borås Roligaste Äventyrsområde

Hos oss på Borås Camping hittar du Äventyrsområdet! Här finns Trampbåtar, kanoter, SUP, hinderbana, utegym, Äventyrsgolf, bilbana för barnen, käpphästbana, boulebanor, frisbeeegolfbana, badplats och lekplatser. På högsäsong bjuder vi även in alla barn till Äventyrsklubben!

Fiske – året runt

Genom campingen rinner ån Viskan, inom campingens område är det fritt fiske. Vill du ta dig till några av de sjöar som finns i Borås kan du köpa fiskekort i receptionen. Personalen hjälper gärna till med förslag och vägbeskrivningar.

Midsommar

Fira midsommar på Borås roligaste Äventyrsområde!

Träffa lejonet Simba, spela minigolf och dansa runt midsommarstången.
Boråsare, besökare eller boende – alla är välkomna!
Kom och fira midsommar med oss!

Här finns något för hela familjen. Trubadur, dans runt midsommarstången, trampbåtar, lotteri, lekplatser, kanoter, minigolf, hoppborgar, boulebana, restaurang, grillplatser, badplats och mycket mer.
Lejonet Simba från Borås Djurpark kommer på besök!

Några hålltider:
9.00 Vi tjuvstartar redan på morgonen och klär midsommarstången tillsammans.
16.00-20.00 Midsommarfirande
16.15 Lejonet Simba kommer på besök
16.30 Dans runt midsommarstången med trubadur
17.15 Lejonet Simba kommer på besök
17.30 – 19.30 Livemusik med trubadur i Bistron

Äventyrskiosken är öppen hela tiden där ni kan hyra kanoter, trampbåtar och spela minigolf.
Varmt välkomna!