Skip to content

Studentboende

Borås Camping ligger centralt beläget med mindre än 2 km avstånd till både centrum och högskola. Studentboende uthyres läsårsvis, d.v.s. höst- och vårtermin under Campingens lågsäsong. Vi hyr ut veckovis med så många veckor i rad som ni själva önskar.

För att få hyra boende behöver vi antagningsbevis/intyg från Högskola/Universitet eller liknade. Ni kan bo upp till två personer per stuga (vår rekommendation) då stugan har två bäddar. Finns även en bäddsoffa.

Ni kan välja mellan Björnstuga, Lejonstuga eller Elefantstuga.
Elefantstugor har 1 allrum med bäddsoffa, köksdel samt ett bord. Socrum med två bäddar i våningssäng och ett badrum med dusch och wc.
Björnstuga har ett allrum med sovalkov med våningssäng, varav den under är 120cm bred. Det finns även köksdel och matbord. Stugan har också badrum med dusch och wc.
Lejonstuga har ett allrum med kök och matbord, samt en sovalkov med 4 bäddar fördelade på två våningssängar. Dusch och wc finns i närliggande servicehus.

Alla stugor hyrs ut möblerade samt är utrustade med kyl, spis, micro, bord och fyra pallar. Enklare köksutrustning ingår. Bäddar enligt ovan förklaring för varje stuga. Slutstädning vid utcheckning ingår ej, kan köpas till för 695 kr.

Stugorna ligger naturskönt med Viskans vatten rinnande framför. Varje stuga har egen altan med utemöbel. Det finns möjlighet att parkera en bil vid varje stuga. Tvättstuga finns i servicehus, för att tvätta behöver du polletter som köps i receptionen. På området är det fritt fiske. Det finns även en 9-håls frisbeegolfbana som är fri att använda och som sträcker sig vackert utmed Viskan.

Från campingen finns bra gång- och cykelbanor till högskolan och centrum, men även bra med bussförbindelser.

Campingens restaraung och butik har öppet alla dagar i veckan, se öppettider längst ner på vår hemsida.

Hyreskostnad 2 500 kr/vecka betalas i förskott (eller vid incheckning). Samma pris oavsett antal boende. Stugan har 2 bäddar (i våningssäng), vi rekommenderar därför 1-2 p /stuga. Önskar ni vara 3p så får en av er sova i bäddsoffa. *

En vecka avser 6 nätter. Veckan kan starta den veckodag som ni önskar checka in, behöver alltså inte vara enbart måndag-söndag. Om ni väljer att checka ut tidigare så gäller ändå fullt veckopris, alternativt ordinarie dygnspris om det blir lägre kostnad.

Studentboende gäller för heltidsstuderande studenter via högskola/universitet el dyl. som ska studera hel eller viss del av sina studier i Borås.

Välkommen med din intresseanmälan via formuläret nedan!
(Du kan även maila direkt till info@borascamping.se)

Avbokningsregler / Ändringar

Fri avbokning fram till 14 dagar innan ankomst. Avbokning 14 dagar till 7 dagar innan ankomst debiteras med 25 %. Avbokning under 7 dagar innan ankomst debiteras med 50 %.

Ankomstdag eller avresedag kan justeras +/- en dag, utan extra kostnad fram tills kl 15.00 dagen före ankomst, så länge tillgänglighet finns.

* Vissa stugor har 4 bäddar, i form av våningssängar eller i bäddsoffa som är 130cm bred. För studentboende med 4p så tar vi en extra avgift på 500kr. Alltså 3000 kr totalt för 6 nätter.

Intresseanmälan

Du måste acceptera villkoren