Skip to content

RESTAURANG SAFARI

Här sitter ni i mysig savann-känsla med lekrum för barnen.

OBS – stängt för renovering november 2023- mars 2024. Under denna tid tar vi inga dop-in, endast förbokade grupper.

Vi kan mätta hungriga magar efter en lång och händelserik dag, men även servera en god fika och kopp kaffe. Här hittar ni allt från pizza och hamburgare till kakor och godis. Öppet för drop-in alla dagar i veckan, året runt. Öppettider och entré samma som butiken. Vi serverar även helpension, tre-rätters, bufféer, mellanmål och mycket mer utefter era önskemål, bokas i förväg, kontakta oss för mer information

I kombination med restaurangen finns även en butik där du kan köpa det viktigaste och annat smått och gott. Allt från grillkol till leksaker.

Både butik och restaurang är öppen året runt, alla dagar. Under sommarens högsäsong har vi öppet från morgon till kväll, under lågsäsong har vi öppet under receptionens öppettider. Dessa uppdateras löpande på vår hemsida, du hittar dom under ”Bra att veta”. Köket stänger 30min före. Varmt välkommen!

Vi kan även öppna upp för frukostar, luncher och middagar för gruppbokningar på övriga tider, kontakta oss för mer information. Vår restaurang går också att boka för konferenser, grupper eller fest.

Meny klicka här!