Skip to content

Infoblad

Välkommen till oss på Borås camping, vi är glada att ni valt just oss som ert resmål. Här nedan finner ni en del praktisk information som är bra att känna till inför ankomsten. Hittar du inte vad ni söker här, läs under övriga flikar under ”Bra att veta” eller under informationen för de olika boendena, restaraungen, aktiviteter samt grupper. Vi finns även på info@borascamping.se

Bokning online

Ändringar på bokning gjord via onlinebokning (camping.se) görs via min sida på Camping.se eller genom att ringa gästservice på 0771-117 117

Betalning sker med kort

För att minska kontanthanteringen och därmed rånrisken betalas all logi och alla köp som görs i receptionen, butiken, restaurangen och kiosken med kort. I butik, restaurang och kiosk kan du även betala med Swish.

In och utcheckningstider

Incheckning mellan klockan 15.00 – 18.00. Senare ankomst går att lösa förutsatt att du som gäst kontaktat receptionen och meddelat sen ankomst. Utökade öppettider under högsäsong, se längst ner på vår hemsida för aktuella tider. Öppet dagligen under jul och nyår, men med begränsade öppettider, kontakta receptionen i förväg

Utcheckning vandrarhem senast klockan 10.00
Utcheckning stugor senast klockan 11.00
Utcheckning campingtomt senast klockan 12.00

Rökning förbjuden

Rökning är förbjuden i alla våra byggnader.
Vid överträdelse av rökförbudet debiteras 5000:- i saneringsavgift.

Rökning förbjuden på alla allmänna lokaler och platser, såsom lekplatser, minigolfbana, restaurang.

Tömningsavgift för icke campinggäster

För tömning av latrin och gråvatten tar vi en avgift på 50:- för icke campinggäster.  Observera att tömning endast är tillgänglig under receptionens öppethållande. För aktuella tider kontakta receptionen/ bokningen.  

Att tänka på under vistelsen

Om fel eller klagomål uppstår, kontakta receptionen. Är receptionen stängd ring securitas som i vissa fall kan hjälpa. Fel som uppstår under vistelsen ska meddelas oss omgående så vi får en möjlighet att åtgärda.

Ni ansvarar för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier under vistelsen, eller om någon i sällskapet varit vårdslös. Ni är skyldiga att meddela receptionen/vaktmästare detta.

  

Åldersgräns

För att få hyra boende och campa hos oss krävs att du är myndig, minst 18 år gammal och kan uppvisa giltig legitimation.

Tvättmöjligheter

Tre av våra servicehus är utrustade med tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare med pollettautomater, polletter finns att köpa i receptionen.

Nyckelsystemet

Ditt nyckelkort eller nyckeltagg programmeras i samband med incheckning och fungerar så långt din bokning och betalning är giltig. Nyckelkort/taggar återlämnas vid utcheckning. Tänk på att samtliga dörrar går i lås per automatik när dörren stängs, ha alltid din nyckel med dig!

OM utryckning krävs för att man låst ute sig alternativt tappat bort sin nyckel utöver receptionens öppettid, får man ringa Securitas 010-470 51 05. Gästen debiteras kostnaden.

Besöka Borås Djurpark

Vi rekommenderar verkligen ett besök på Borås vackra djurpark när ni är i staden.
Tänk på att hundar inte får följa med in i parken. Lämna aldrig hunden i en varm bil.
Skrindor finns att hyra i parken om man missat ta med kärran eller vill slippa bära fikakorgen.
Kiosker och restauranger finns i parken. Det finns även grillplatser för medhavd matsäck. Se under fliken ”Boenden” och sedan ”Erbjudanden” för aktuella entré och paket erbjudanden