Skip to content

Festlokal

Här hittar du lokaler för festen, kalaset, föreningsträffen, möhippan, svensexan, konferensen och mycket mer. Vi har lokaler från 0-65p

Hos oss har ni lokal i en mysig, naturnära miljö. Gott om utrymme utomhus för både barn och vuxna som vill röra på sig. Här får ni tillgång till utegym, frisbeegolfbana, boulebana, möjlighet till bad, tre lekplatser, fritt fiske och fina promenad vägar. Här kan ni dessutom hyra minigolf, femkamp, kanot, trampbåt och biljard.

Vår restaraung är öppen alla dagar i veckan, året om! Självklart kan vi även ordna maten och hålla i aktiviteter till er!

VÅRA LOKALER
För länge sedan, innan campingen startade så fanns på denna plats en gård. Gården har anor från 1700-talet och viss del av våra lokaler påminner om den gamla gården som en gång varit

LILLSTUGAN

Lillstugan är den gamla manskapsbyggnaden till gården och har anor tillbaka till 1800-talet. Här kommer ni in genom farstun, direkt in i salen som öppnats upp till nock i tak. Här kan ni möblera efter eget tycke och smak. Salen rymmer upp till 30p med befintligt möblemang. Innanför salen finns kök med gott om bänkyta för servering där ni har möjlighet att duka upp mat till era gäster, eller varför inte beställa in från oss?

I Lillstugan finns diskmaskin, spis, ugn, micro, kylskåp och gott om serveringsyta. Porslin i form av glas, vinglas, tallrikar, assietter, mindre skålar, gafflar, skedar, knivar och teskedar finns. Även kaffekokare och vatten kokare samt enklare utrustning för matlagning i form av grytor, stekpanna och dyl finns.

Här har ni tillgång till Storstugans wc, ytterligare wc, duschar och kök finner ni i servicehus 2.

RESTAURANG SAFARI – hyr hela lokalen
På campingen finns även vår restaraung som kan bokas för privat tillställning. Här sitter ni i en miljö inspirerad av naturen med en härlig blandning av svensk skog och afrikansk savann. I restaraungen kan vi ta upp till 65p. Här kan ni variera sittning enligt eget tycke. I kombination med restaraungen finns även ett lekrum för de små. Detta kan enkelt döljas med draperi för er som inte önskar lekrum synligt.

Under 2023 skapar vi ett biljardrum i anslutning till restaurangen. Till biljardrummet finns även en mindre bardel med pentrykök, samt WC och dusch.

Restaurangköket ingår ej. Utöver pentrykök i biljardrum har ni tillgång till kök i servicehus